Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier între Ciocârlia și Cobadin. Patru victime, dintre care una a decedat . Implicate un autoturism și o căruță (galerie foto+video)

ro

12 Dec, 2018 19:53 14558 Marime text
Potrivit ISU Constanța, un accident rutier a avut loc între localitățile Ciocârlia și Cobadin, între un autoturism și o căruță.

Accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care una este inconștientă.

UPDATE. 4 

La data de 12 decembrie a.c., ora 19.30, un bărbat, in vârstă de 50 de ani, a condus un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe DN 3, dinspre Constanța către Cobadin, iar la km 228, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo fara lumini și nesemnalizat, in care se aflau patru persoane adulte, informează IPJ Constanța. 

În urma accidentului a rezultatul decesul unui bărbat din atelajul hipo și vătămarea corporală gravă a altor trei pasageri din căruță.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost negativ. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


UPDATE. 3 

În urma accidentului, au rezultat o victimă decedată și trei victime conștiente, cu traumatisme ale membrelor, informează SAJ Constanța. Toate cele patru victime erau din căruță.

În concluzie, o victimă a decedat. O altă victimă prezintă traumatism cranio cerebral. Cea de-a treia prezintă un  traumatism al membrului inferior, iar ultima victimă un traumatism lombar și al membrului inferior, potrivit SAJ Constanța.


UPDATE. 2 

La accidentul de pe DN 3 intervin două echipaje SMURD (B și C) și două echipaje SAJ (B și C). Evenimentul s-a produs între un autoturism și o căruță, informează ISU Constanța.  

S-a declarat decesul pentru o persoană. 

Potrivit IPJ Constanța, starea celorlalte persoane implicate în accident este gravă. 


UPDATE. 1 

La data de 12 decembrie a.c., a fost înregistrat un accident rutier pe DN 3, intre localitățile Cobadin și Ciocîrlia, informează IPJ Constanța.

Au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo.

În urma accidentului au rezultat patru victime. Una dintre victime este resuscitată de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Potrivit IPJ Constanța, o victimă a decedat. 

Se circulă pe un singur sens deocamdată în zona accidentului. Polițiștii constănțeni prezenți la fața locului pentru dirijarea traficului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vera 12 Dec, 2018 21:46 Am fost pe aproape sa ii iau eu pe capota... Într-adevăr era nesemnalizata... i-am văzut și eu la limita ...