Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident rutier în zona Hotelului Majestic (galerie foto+video)

ro

18 May, 2016 10:32 5938 Marime text
Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost solicitat, în urmă cu puţin timp, în zona Hotelului Majestic. A avut loc un accident rutier.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE3, ora 13.58:


Oficial de la Poliţia Rutieră:
"În data de 18.05.2016, în jurul orelor 10:57, S.N.G. (bărbat de 47 ani din Constanţa) fiind sub influienţa băuturilor alcoolice ( 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus autoturismul marca Opel Astra, pe bd. Mamaia din staţiunea Mamaia, banda nr. 1, dinspre Constanţa către Năvodari şi ajungând în dreptul Hotelului Majestic, efectuează viraj stânga pentru a întoarce, moment în care intră în coliziune cu autoturismul marca Audi A6, condus în aceeaşi direcţie de mers dar pe banda a III-a de către A.M.  (bărbat de 37 ani din Năvodari). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto S.N.G."


UPDATE 2

Polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.



UPDATE 1

Conform SAJ Constanţa, a fost rănit un şofer, în vârstă de 47 de ani. Acesta prezintă un traumatism cranian, însă refuză transportul la spital.
 
Potrivit surselor noastre, şoferul autoturismului Opel ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul maşinii Audi spune că celălalt şofer implicat în accident a vrut să fugă, însă l-au prins nişte oameni.

Ambele maşini sunt avariate.

Poliţiştii vor stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa








Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii