Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Accident rutier în Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Două victime (galerie foto+video)

ro

08 Mar, 2018 13:45 8455 Marime text
Două maşini au intrat în coliziune, în urmă cu puţin timp, în localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Potrivit informaţiilor, două victime au rezultat în urma accidentului.

Ambulanţa a sosit la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale răniţilor.

Conform informaţiilor, se pare că autoturismul marca Ford ar fi încercat să întoarcă pe linia dublă continuă.

Circulaţia rutieră pe sensul Valu lui Traian-Constanţa este blocată.

UPDATE

Potrivit IPJ Constnaţa, conform sesizării şi a primelor cercetări, un bărbat,de 21 de ani, a condus o autoutilitară, în localitatea Valu lui Traian, dinspre Constanța către orașul Murfatlar, acesta efectuând o manevră de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu și intrând în coliziune cu autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, care circula în aceeași direcție.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a celor doi  pasageri din autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Euuuu 10 Mar, 2018 06:55 Pune-ti separatoare !!!! Atunci unde o sa mai întoarcă? Câte persoane mai trebuiesc rănite ca sa se ia măsuri ! Iar linia discontinua era la 10 m .... Despre ce vorbim .....
  • Eu 08 Mar, 2018 14:55 Sunt 4 puncte de intoarcere(linie discontinua) pe soseaua principala (aprox. 5km lungime). 0 sensuri giratorii, 0 vizibilitate la treceri din cauza masinilor parcate, 0 puncte de intoarcere la fiecare capat al localitatii.