Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Accident rutier în intersecţie Un autoturism s-a oprit în peretele unei case, pe strada Călugăreni (galerie foto+video)

ro

19 Jan, 2015 11:09 2641 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva minute, la intersecţia dintre străzile Călugăreni şi Ştefan Mihăileanu, din municipiul Constanţa. În incident au fost implicate două autoturisme, un Volkswagen Golf şi un autoturism marca Renault. În urma impactului, autoturismul Volkswagen Golf s-a oprit în peretele unei case. La faţa locului au ajuns un echipaj medical şi un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa. În accident, o persoană a suferit mai multe răni.

UPDATE, ora 12.30. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa transmit că, astăzi,  în jurul orei 11.00, o femeie de 59 de ani din Constanţa, a condus un autoturism marca Renault Megane, pe strada Ştefan Mihăilanu dinspre strada Ţepeş Vodă către strada Nicolae Iorga şi ajungând la intersecţie cu strada Călugăreni, nu a repectat indicatorul „STOP” a pătruns în intersecţie fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu auto marca Volkswagen Golf condus pe strada Călugăreni din direcţia Mihai Viteazu către I.G. Duca, de către un bărbat de 25 ani din Constanţa.    În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducatorului autoturismului Volkswagen Golf.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii