Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Constanţa-cinci răniţi Limuzină distrusă. Unul dintre şoferi ar fi plecat de la locul faptei

ro

30 Jun, 2013 10:44 3660 Marime text

Accident rutier în municipiul Constanţa, pe bulevardul Lăpuşneanu. În accident au fost implicate două maşini, una dintre ele o limuzină Audi, model Q7, iar cealaltă o dacia Logan (taxi). Potrivit poliţiştilor, unul dintre şoferi, respectiv cel al limuzinei Audi, ar fi părăsit locul accidentului. În urma impactului dintre cele două maşini a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane.

Oficial: 

Azi, în jurul orelor 08.20, un bărbat, de 39 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bdul. Lăpuşneanu, în banda nr.3, dinspre bdul. Aurel Vlaicu către str. Soveja şi ajungând în zona imobilului cu nr. 175A, din cauza conducerii imprudente a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 39 ani, din Bucureşti, autovehicul oprit pentru acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi in traversare. După producerea accidentului, şoferului de 39 de ani, din Constanţa, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma accidentului a fost vătămat corporal grav al doilea şofer şi vătămaţi corporal uşor ocupantii C.A.C sex feminin, 34 ani, din Bucureşti, C.A.B sex feminin, de 12 ani, din Bucureşti , N.P.A. sex masculin, de 35 ani, din Bucureşti şi M.C.L., sex feminin, de 35 ani, din Bucureşti , cu toţii pasagerii în cel de-al doilea autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 30 Jun, 2013 15:00 sofer inconstient!!!!