Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier în apropiere de localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța. Trei copii printre victime. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

01 Jul, 2018 10:40 6963 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Constanța, în apropiere de localitatea Mihai Viteazu. 

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au fost chemate în ajutor. 

Din primele informații patru persoane au fost rănite, trei copii și un adult. În ajutorul victimelor intervine și elicopterul SMURD alături de trei echipaje SAJ. Potrivit SAJ Constanța, victimele sunt conștiente.

În accident a fost implicat un autovehicul marca Suzuki cu număr de înmatriculare de București care s-a răsturnat de mai multe ori. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 10:35, o femeie, în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către localitatea Mihai Viteazu și, ajungând la km 249+200m, intr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara părții carosabile, către stânga.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a 3 pasagere, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal. 

Doi dintre copii sunt domiciliați în județul Constanța, iar al treilea ar fi copilul conducătoarei auto. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stef 02 Jul, 2018 12:31 Viteza maica, calcati pedala ca sa mai scapam de populimea proasta, si asa s-a votat legea fara radar. Va urcati intr-o masina si aveti impresia ca sunteti asi cand de fapt va aflati intr-o bomba pe roti.