Accident rutier în judeţul Constanţa. Din primele cercetări a reieşit că în eveniment au fost rănite 6 persoane. Dintre acestea una este îincarcerată. Accidentul a avut loc la iesire din localitatea Stupina spre Harsova. Un elicopter al Serviciului Mobil de Urgenţă, reanimare şi Descarcerare a fost trimis pentru a prelua victimele.

Din câte se pare, trei persoane ar fi decedat în accident. Autorităţile mai spun că alte trei persoane au fost rănite grav. Traficul este oprit.

Poliţia Română:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN2A Hârşova – Constanţa este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Crucea. Potrivit primelor date, trei persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Oficial:

Azi, în jurul orelor 12.20, Gheorghe Paulenco, de 59 ani din Bârlad, a condus un autoturism, marca Dacia, pe DN 2 A, dinspre Hârşova către Constanţa. În momentul în care a ajuns la kilometrul 148 + 200 m, din cauza neatenţiei în conducere, poliţiştii spun că şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW condus regulamentar din sens opus de Adrian Furtună, de 49 ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui Gheorghe Paulenco, a Anicuţei Paulenco, de 58 ani din Bârlad, şi a unei persoane de sex feminin de aproximativ 60 ani a cărui identitate nu a putut fi stabilită, toţi pasageri în primul autoturism şi vătămarea corporală gravă a lui Petru Matei, de 70 ani din Galaţi, pasager în primul autoturism.  Din cel de-al doilea autoturism a rezultat vătămarea corpoarlă uşoară a şoferului şi vătămarea corporală gravă a minorei Bianca Andreea F.