Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe DN64. Doi copii și trei adulți au fost răniți. Cum s-a petrecut accidentul

ro

05 Jul, 2018 19:43 1551 Marime text
Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un accident produs joi după-amiaza pe DN64, la Râmnicu Vâlcea, traficul rutier în zonă fiind blocat pe sensul Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Bălteanu citat de Agerpres.ro. 
 
În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat provizoriu în judeţul Bihor şi altul înmatriculat în Vâlcea.
 
Reprezentantul IPJ a precizat că toate cele cinci victime sunt conştiente, cei trei adulţi fiind transportaţi la spital iar copiii, unul de aproximativ trei ani şi altul de şapte ani, primesc îngrijiri medicale în ambulanţe. Este posibil ca după îngrijirile acordate în ambulanţe şi copii să fie transportaţi la spital.
 

"Un autoturism cu numere provizorii de Bihor a efectuat virajul la stânga pentru a ieşi de pe drumul naţional, nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa corespunzător pe direcţia Vâlcea - Drăgăşani. Poliţia şi echipaje de ambulanţă sunt prezente la faţa locului. Banda de mers Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea este blocată pentru cercetări", a spus Sandra Bălteanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii