Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe bulevardul Ferdinand Persoană încarcerată în intersecţia de la Fantasio

ro

15 Mar, 2014 15:38 3162 Marime text
accident fantasio constanta
Salvatorii de la SMURD Constanţa, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea a cel puţin o persoană care a rămas blocată într-o maşină în urma tamponarii a două autoturisme în intersecţia străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand, la Teatrul Fantasio.
În accident au fost implicate două mașini și un autobuz de transport în comun
UPDATE: Comunicatul poliţiei rutiere.
În data de 15.03.2014, în jurul orelor 15.23, S.N. (barbat de 62 ani din Constanta) a condus un autoturism, pe bld. Ferdinand dinspre bld. Tomis către str. I.G. Duca şi ajungând la intersecţia cu str. Mihai Viteazu, pătrunde în intersecţie pe culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune, unde intră în  în coliziune cu un autobuz condus de S.P. (barbat de 54 ani din Constanta)  pe str. Mihai Viteazu dinspre bld. Mamaia catre str. Traian .
Din impact autoturismul  a ricoşat pe sensul opus de circulaţie unde intră în coliziune cu un alt autobuz, condus de S.I.( barbat de 46 ani din Constanta), care se afla oprit la semaforul electric. 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D.F.(femeie de 61 ani din Medgidia) şi a unui minor, pasageri în autoturism .     
sursa foto: neptuntv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii