Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui. Un autoturism și o autoutilitară, implicate. Traficul este blocat în zonă

ro

26 Jul, 2018 18:10 8044 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 56+500 metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, a avut loc un un accident în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Traficul rutier este oprit în zona producerii accidentului, fiind formate coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri.

Ruta ocolitoare este oraşul Lehliu Gară – DN3 – oraşul Fundulea – intrare Autostrada A1.

UPDATE. ora 19.20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 56+500 metri, unde anterior traficul a fost oprit în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, în urma unui accident.

Potrivit anchetatorilor, impactul care a avut loc pe banda de urgenţă, între un autoturism şi o autoutilitară, s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Din cauza restricţiilor de trafic impuse anterior, s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ 6 kilometri, aflate momentan în deplasare cu o viteză de 30-40 km/h.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 27 Jul, 2018 10:06 coada a fst pe cel putin 10 km. si s-a stat cam o ora