Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui către Constanța. Trei autoturisme și un autotren. O persoană încarcerată. Două au ajuns la spital

ro

04 Jun, 2017 03:52 17754 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 22:00, la km 111 traficul rutier de pe autostrada A2 a avut loc un grav accident rutier.

Din această cauză traficul a fost deviat pe DN3A, între Drajna şi Feteşti pe sensul de mers către Constanţa.

Circulaţia din sens opus nu este afectată.


În accident au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. De asemenea au fost implicate șase persoane, dintre care tre victime, una încarcerată, celelalte două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate    


La eveniment au fost trimise mai multe ambulanțe, autospeciale de pompieri, mașini specializate ale regionalei de drumuri și de poliție.
 
UPDATE ora 06.00:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  traficul rutier a fost reluat, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral.
Reamintim că, din cauza unui accident, în care au fost implicate patru autovehicule, traficul rutier pe sensul către litoral a fost blocat, la kilometrul 111 (s-a circulat deviat pe DN3A Drajna – Feteşti).

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanta
Sursa foto (cele doua din partea de jos): Facebook/Trafic si Radare A2 –Autostrada Soarelui

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii