Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi morţi şi opt răniţi Accident rutier grav la Mihai Viteazu-Drumul este blocat

ro

19 Aug, 2012 17:45 3857 Marime text
acc.jpg

Accident rutier grav la Mihai Viteazu. Poliţiştii susţin că două persoane au decedat iar alte cinci sunt răniţi grav.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din pricina unui accident grav în care două autoturisme au fost implicate în jurul orei 13.40, circulaţia auto pe DN22 este la această oră (14.20) blocată în ambele sensuri în zona localităţii constănţene Mihai Viteazul. Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, două persoane au decedat, iar alte opt au fost rănite. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să conducă prudent şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul accidentului. Cauza probabilă a evenimentului este efectuarea unei depăşiri neregulamentare de către şoferul unuia dintre autoturisme.   

În accident au fost implicate două automobile, o Dacia, înmatriculată în Argeş, şi un Daewoo Espero. În Dacie se aflau şapte persoane, dintre care patru copii iar în Dacie se aflau trei persoane, dintre care un copil.

În prezent, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, fiind deviat pe câmp.

Unul dintre cei doi morţi în accident este poliţist. Omul lucra în cadrul IPJ Argeş, potrivit unor surse. Din câte se pare, poliţistul se afla la volanul Daciei şi pleca de la mare. Surse neoficiale arată că vinovat de producerea accidentului ar fi Iulian Gegiu din Năvodari. Aceleaşi surse arată că decedaţii sunt Ion Irimia, de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov) şi cumnata sa Adriana Habib, de 31 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii