Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav la ieșire din Medgidia. Un bărbat a murit pe loc. Șoferul nu avea permis de conducere (galerie foto)

ro

25 Sep, 2017 07:30 6568 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această noapte, în jurul orei 3.00, la ieșire din Medgidia, către Valea Dacilor, în zona podului de cale ferată. 

La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul care a fost găsit decedat în autoturismul implicat în accident. 



Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Victima avea 26 de ani și era din Medgidia. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

La data de 25.09.2017, în jurul orelor 03.00, numitul M.I., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Medgidia, a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre Medgidia către Valea Dacilor, iar la kilometrul 33+600 metri a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă după care a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sursa foto: SAJ Constanța și Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii