Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav la Făclia, judeţul Constanţa. O persoană este încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

07 Jun, 2019 13:42 6012 Marime text
O persoană este inconştientă şi încarcerată în urma unui grav accident rutier produs pe DN22C, între localităţile Medgidia şi Făclia.

"Prin apel unic la 112 am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier cu o persoană încarcerată. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Cernavodă cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD şi elicopterul SMURD", transmit reprezentanţii ISU Constanţa.

UPDATE: Persoana a fost descarcerată şi va fi predată echipajului de pe elicopter, urmând să fie transportată la spital, informează ISU Constanţa.

Autoutilitară aparţinând unei firme de piese auto a fost străpunsă de un parapet.

UPDATE 2: Potrivit SAJ Constanţa, bărbatul în vârstă de 41 de ani este conștient, are traumatism la picior și torace. Acesta a fost preluat şi transportat la spital.

UPDATE 3: Oficial IPJ Constanţa. Cum s-a produs accidentul

În data de 07.06.2019, ora 13:23, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 22C, în localitatea Faclia, dinspre localitatea Mircea Vodă către Cernavodă, iar la ieșire din localitatea Faclia, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii