Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Brăila. Un soldat care a luptat în Legiunea Străină a murit după ce mașina sa a luat foc

ro

26 Oct, 2017 08:45 3105 Marime text
Miercuri după-amiază, pe drumul E 584, între Albina și Valea Cânepii, autoutilitara Ford condusă de militar a intrat într-un TIR. Se pare că tânărul nu a păstrat distanța regulamentară. Impactul a fost devastator.

Potrivit debraila.ro, o ambulanță a ajuns la fața locului dar nu a intervenit din cauza flăcărilor care au cuprins utilitara. Potrivit martorilor, bărbatul a fost scos din dubiță de mai mulți muncitori care au oprit la locul accidentului. Din autoturism a rămas doar carcasa.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean, însa medicii nu au putut decât să constate decesul.

Daniel Negoiță avea 37 de ani și se întorcea acasă la familie.  Acesta era căsătorit și avea un copil de 9 luni. Era stabilit în țară de mai puțin de 5 ani. Bărbatul deținea un club în comuna Grădiștea.

Potrivit debraila.ro, militarul a luptat în Legiunea Străină, unde doar unul din zece soldați rămâne viu și a purtat cu mândrie uniforma unității de elită a Armatei Franceze.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii