Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav, în Mamaia, la Coyote Ugly

ro

06 Jul, 2013 04:07 5888 Marime text
Aseară, în jurul orelor 22.30, un tânăr de 19 ani din Constanţa, conducea autoturismul pe bulevardul Mamaia, din staţiune.
În momentul în care a ajuns în zona clubului Coyote Ugly şi la punerea în mişcare de pe loc l-a surprins şi accidentat  pe un alt tânăr de 20 de ani din Ploieşti.
Poliţiştii spun că în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

UPDATE
 
Potrivit realitatea.net, un şofer a fost călcat de un alt conducător auto, după un scandal în trafic
A ajuns la spital în stare gravă, după o şicană în trafic. Supărat că o maşină i-a tăiat calea, un şofer a coborât de la volan să-i ceară socoteală unui alt conducător auto. Teribilist din fire, acesta nu a stat prea mult pe gânduri şi, pur şi simplu, a trecut cu maşina peste el. Totul s-a întâmplat vineri noapte, în staţiunea Mamaia.
După ce s-au şicanat în trafic, nişte tineri din Constanţa şi alţii din Ploieşti au trecut direct la ameninţări. Mai grav, unul dintre ei s-a urcat la volan şi a trecut peste şoferul celeilalte maşini.
În urma scandalului, şoferul călcat cu maşina a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Agresorul este cercetat acum pentru tentativă de omor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandra 16 Jul, 2013 16:06 Sunteti niste guri spurcate.Unii din voi nu aveti ocupatie . Cred ca nici nu l-ati cunoscut da comentati aiurea.. Emil nu ar fi in stare sa faca asa ceva.
  • din spital 11 Jul, 2013 21:02 Ai vazut vreodata dl. Just un tata disperat,neputincios langa copilul desfigurat urmarindu-i cu speranta miscarile respiratorii sustinute mecanic?Si tu ca un las vi si vorbesti in numele constantenilor cat de destept este baiatul acesta pe care scoala nu l-a pregatit ptr. viata ,sa evite chiar si conflictele,sa pretuiasca mai mult viata unui om sa recunoasca ca a gresit ,sa nu fuga ca un las.Poate sa doarma cand stie ca rotile masini lui au trecut peste un om ,intentonat sau din cauza emotilor...Pentru voi tinerii doar examenul acesta de maturitate este important?Uite ca nu intodeauna reflecta gradul de evolutie.Instinctele animalice ascunse ies la iveala in momente de criza cand uitam ca suntem oameni.Nimic nu scuza sa faci rau intentionat unei fiinte(om,caine,pisica..etc).Compasiunea mea se indreapta catre parintii care sufera foarte mult pentru ce au crescut s-au au sperat sa creasca .Sper ca nu am scris(mancat rahat)degeaba.
  • JUST 11 Jul, 2013 20:27 Ce declar? Online declar ce vor muschii mei. Sa vedem inregistrarile video :))
  • ptr just 11 Jul, 2013 19:47 lasa parchetul sa analizeze cazul si nu te mai panica atat oricum toata mamaia are camere de luat vederi asa ca ai grija ce declari,sti cat se poate lua ptr.marturie mincinoasa .
  • JUST 10 Jul, 2013 09:09 L-a luat din a 3-a sesiune. Asta mai putin conteaza. Ai fost acolo? ai vazut ca i-a zdrobit capul intentionat? toti prietenii care se aflau in acea seara, sa spuna mersi ca nu a fost vre-un sofer si mai panicat care sa fi dat peste toti in momentul acela in care oricine isi activeaza instinctul de conservare si autoaparare. Mancati rahat cu totii!
  • ptr.just 09 Jul, 2013 22:57 crezi ca-l mai intereseaza pe Marius ce performante scolare are baiatul acesta linistit din parinti modesti care i-a zdobit intentionat capul copilului nici nu are timp sa-ti citeasca comentariul aberant.cauta mai atent pe google si o sa vezi ca amaratul turtit de olimpic a promovat si el bac-ul.ii doresc insanatosire rapida pentru a se bucura de aceasta promovare iar studentul criminal sa frecventeze cursurile facultatii pe care o merita.
  • fara nume 09 Jul, 2013 09:14 Neadevarurile spuse despre familia baiatului din constanta nu au menirea decat sa distraga atentia de la faptul ca victima avea un comportament greu de stapanit, fapt ce s-a vazut si la locul incidentului. Cei care il cunosc stiu foarte bine ca avea un comportament vulcanic. Cu toate astea toata lumea ii doreste sa se refaca.
  • JUST 08 Jul, 2013 15:52 ... schimb de replici de unde? Sunt curios daca toate lucrurile astea scoase din pamant din iarba verde, pot fi modificate si in cadrul camerelor de supaveghere. 4 institutii (club, restaurant, hotel, parcare) au surprins tot momentul. Va treziti voi in trafic cu o gasca de persoane la bustul gol, imbibati in alcool ce dau cu pumnii si picioarele in masina dumneavoastra, ce faceti? Stati sa dea si sunati la politie? Coborati si va luati la bataie? Sau fugiti din cerc? sa va puneti intrbearea asta cand mai postati un comentariu fara pic de noima asupra incidentului in sine. Succes in cadrul anchetei. Insanatosire grabnica victimei.
  • JUST 08 Jul, 2013 15:02 Este frustrant cand vad lume care posteaza doar de dragul de a se da in "stamba" in mediul online. In primul rand se vedem cine este agresorul (victima) si cine este persoana ce a apasat pedala de acceleratie pentru a scapa din mijlocul unor baieti "infuriati" atat de alcool cat si de manie. Pai va spun eu, in primul rand victima este un copil problema in mediul lui. Interesandu-ma putin cu cateva cautari pe google am aflat mai multe incidente ce le-a avut in trecut. Ba chiar mai mult este o persoana ce in sesiunea 2012 de bacalaureat (ce nu a fost promovat) a avut chiar nota 1 la proba de Matematica. Stau si ma gandesc, dupa 4 ani de liceu, nota 1 (punctul din oficiu). Asta denota absenteismul din cadrul cursurilor scolare care l-au dus mai aproape de problemele locale de acolo. Vorbind si despre sofer... pai, nu a avut niciodata pana la varsta de 20 de ani nici macar o singura altercatie, sau schimb de vorbe, sa numai zic acte de violenta. Este o persoana ce a promovat bacalaureatul cu media peste 9 (matematic M1) si care este la o facultate unde se intra foarte greu (la fara taxa). "Teribilist din fire" rusine sa va fie... teribilist a fost si cand a obtinut la olimpiadele nationale locuri fruntase in cadrul liceului. Teribilist a fost si cand a fost selectat dintr-un numar de 300 de elevi in cadrul unui schimb de experienta in Europa unde se aleg doar copii disciplinati si cu excelenta in invatatura si comportament. Parintii lui sunt niste oameni muncitori, care s-au sacrificat sa achizitioneze acea masina (prima lor masina din familie) asta pentru a combate tot ce a spus presa cu privire la (parintii deputati, de bani gata) ce au incercat sa asocieze locuitorii orasului Constanta cu stereotipuri ce poate se regasesc la ei pe plan local. Nu revoc durerea familiei si tragedia in sine, suferinta victimei cat si cea a prietenilor de dupa incident. Insa hai sa fim oameni... vorbiti toti pe aici de Dumnezeu... dar Folositi-l in mod rational si obiectiv. Este normal ca toti prietenii victimei sa spuna: "sper sa te calce masina", "sper sa mori", "sper sa infunzi puscaria". Sunt lucruri firesti, orice parinte o sa isi apere copilul chiar daca este vinovat sau nu domnule Marius. Tot ce incercati sa faceti este sa dezinformati si sa va agatati de un fir de ata, ca poate poate, se va dovedi un neadevar. Insa increderea in justitia romana ma linisteste cum ca adevarul va iesi la suprafata. A aparut un taximetrist din neant, au aparut altercatii pe traseu
  • Draga Nicu !!Si restul! 08 Jul, 2013 12:06 cei din ploiesti nu erau batausi!Crede-ma!Soferul turmentat i-a urmarit cu masina dupa ce i s-a parut nu stiu ce in trafic...masina din Ploiesti esra stationata pentru a-si astepta prieteii ceilalti.Soferul turmentat a inceput scandalul.Unul din baieti,i-a calmat pe toti cei din Ploiesti,s-au urcat in masini,iar victima acoborat si s-a asezat in partea drapta a masinii,deci nu pe carosabil,in acl moment soferul turmentat a porm\nit in tromba si l-a calcat!!!Nu mai aberati ca ar fi vrut sa-l bata cineva sau ca victima s-a dezechilibrat!Nu a fost voba de asa ceva!A fost ceva intentionat facut la nervi,care probabil va costa o viata.
  • geambasu 08 Jul, 2013 10:37 pustiul emil are imunitate parlamentara de la taicasu.asa se explisa de ce politia il proteja atat si l-au cautat de droguri studiindu-i pupila.pregatit!! agentul inventa chir si o traversare neregulamentara.a fost tentativa de omor,o arata imaginile surprine de camerele barului.degeba incercati sa protejati copilul de politician fapta.i fapta.chir si doctori nu doreau sa.l transfere la un spital din bucuresti doar ,doar se musamaliza totul in ct,desi situatia i-a depasit.sa va fie rusine ,maine asta ar putea sa atenteze la viata copilului vostru si asta pt ca.l sustineti acum.rugati.va ptr baiatu care se zbate ptr a supravietui, este un copil bun si frumos care nu merita sa sa fie mutilat de un potential criminal.
  • Bogdan 07 Jul, 2013 12:13 Soferul din Ploiesti daca a cautat scandal zic ca e undeva la mijloc ! Sa se cerceteze bine ! Nici ce a facut cel din Constanta nu e ok dar baiatul din PH nu avea ce cauta in fata masinii pe carosabil ? cum adica am ajuns sa fim sechestrati la noi aici pe carosabil?
  • Geambasu 07 Jul, 2013 09:13 Vad ca tu ai luat parte la toate incidentele de genul acesta!Dumnezeu e sus si vede ,iar jos este justitia care extermina conducatori auto de genul acesta!Pentru 19 ani soferul avea cam multa adrenalina si ar fy bine sa isi termine facultatea la puscarie!
  • fara nume 07 Jul, 2013 07:28 Terminati cu calcatul pe cap, nimeni nu a pus intentionat capul victimei sub roata, poate decat soarta. Baiatul din masina de Prahova, lovind cu mana capota masinii care deja pornise de pe loc s-a dezechilibrat, a incercat sa se tina sa nu cada, si a alunecat sub masina. Au dreptate, nimeni nu l-a tinut cu forta in fata masinii, nu era parc de plimbare era sosea!
  • nicu 07 Jul, 2013 04:14 Sunati voi la 112 cand cineva incearca sa te snopeasca in bataie. Cunosc pe cineva care a luat bataie la volan si a ramas cu sechele psihice de la acel incident. Violenta nu are limite iar unele persoane nu se dau inapoi de la cearta nici daca isi pun viata in pericol. Ganditi-va ca data viitoare veti fi voi victima unei agresiuni in trafic sau a unei agresiuni pe trotuar si imaginati-va cum ati reactiona pt a va apara viata. 2 intamplari mi s-au intamplat in ultima saptamana, una pe faleza din mamaia cand un jmecher cu un bmw de italia dadea cu spatele iar eu circuland cu fata, astepta ca eu sa ii dau prioritate sa treaca. S-a dat jos din masina si a inceput cu cearta si amenintarile. Nedandu-i importanta s-a aplantat conflictul, altfel ar fi degenerat intr-o bataie. Aveam oare timp sa sunbla 112 pana sa vina ala la masina mea si sa imi devasteze masina? Al doilea incident a avut loc intr-o intersectie cand unu de pe banda 3 care era obligat sa faca stanga a mers tot inainte, eu tot stanga vroiam sa fac si pt ca tocmai ce plecasem de pe loc ai pt ca nu ma lasa nimeni sa intru pe banda 3 am facut stanga de pe banda 2. Cel de pe banda 3 era sa intre in mine. Dupa asta am fost urmarit de masina respectiva si mi s-a blocat calea de doi cu ceafa lata. Oare vroiau sa ma intrebe cat e ceasul sau sa ma ia la bataie? Baiatul respectiv nu a fost calcat pe cap, vad ca nu ganditi ce ziceti, s-a izbit doar cu capul de asfalt cand a fost lovit de masina aceluia pe care vroia sa il snopeasca in bataie. Sau va imaginati ca se daduse jos din masina fara maieu sa ii explice cu vorba buna ca nu e frumos sa te sicanezi in trafic?
  • Bianca 07 Jul, 2013 00:37 Heii nimeni nu stie ce in sufletul familiei lui catalin !!! Cel din constanta merita si el la randul lui sa fie calcat pe cap si batut !!! Dar dumnezeu are grija de asta :) cel care a dat peste baiatul din ploiesti este un baiat inconstient!!!! Atata timp cat la politie nu i s-a luat nici o proba biologica :) asa ca va rog frumos nu mai judecati gresit :)
  • Alex 07 Jul, 2013 00:05 Cum de altfel .. nimeni nu a obligat soferul constantean sa calce pe cap cu masina pe cel aflat in coma , in conditiile in care aceasta situatie avea o rezolvare mult mai simpla si buna pt ambele parti!! (asta daca afirmatiile tale au vreun strop de adevar) Nu am fost prezent in momentul in care a avut loc aceasta intamplare nefericita deci nu pot sa comentez mai mult de atat (chiar daca as fi fost ,cu siguranta obiectivitatea mi-ar fi fost pusa la indoiala avand in vedere relatia de prietenie cu cel aflat in coma)
  • fara nume 06 Jul, 2013 22:55 Dar " victima" ce cauta pe sosea, in loc nepermis pietonilor? Nu cumva sa dea cu pumnii in masina baiatului "inculpat" ? Din cate am vazut nimeni nu a obligat victima sa stea in mijlocul strazii si sa se arunce ca un disperat sa loveasca capota masinii care deja se pusese in miscare...
  • Alex 06 Jul, 2013 20:55 fiecare comenteaza dupa cum il taie capul fara sa tina seama de suferinta unei familii.. pot sa spun ca am copilarit cu baiatul aflat in coma si nici nu se pune problema unui comportament agresiv .. sper doar ca politistii care ancheteaza sa fie cat se poate de obiectivi si sa isi faca treaba cat despre inculpat.. sper sa primeasca pedeapsa maxima.. chiar da victima ar fi fost violenta,respecticul nu avea dreptul sa il calce pe cap cu masina , bloca frumos usile la masina si suna la 112 ...
  • elena 06 Jul, 2013 19:31 Terminati-o cu mitocania.Nu e deloc un bataus. E criminal cel care trece cu amindoua rotile peste capul unui om .cine spune ca e bine asa, sa fie calcat la fel.este inadmisibil sa calci intentionat cu masina. daca am face toti asa? Nu conteaza ca nu i s/au recoltat probe, ca doar nu e accident auto. e tentativa de crima!sa nu mai iasa din puscarie,nici el si nici cei care-si permit sa atenteze la viata altora!
  • cristea florin 06 Jul, 2013 18:25 salut pe această cale familia lui Cătălin şi ne rugăm cu toţii pentru sănătate...este un gest incalificabil făcut de şoferul din Constanţa!să le fie ruşine celor ce incurajează aceşti şoferi!poliţia să-şi facă datoria şi să-l incătuşeze pe acest ticălos!capul sus Marius şi să-ţi ajute D-zeu să treci cu bine peste acest necaz!aştept şi eu şi soţia(verişoara Ani)veşti care să ne bucure!
  • anonim 06 Jul, 2013 16:50 E mana in mana cu politia, altfel ar fi fost arestat pe loc. Cum sa dai cu rotile peste capul unui baiat de 20 de ani in orice situatia s-ar fi aflat.cata suferinta sa poti produce intentionat .nu pot nici sa imi imaginez in ce stare e victima din cauza unor dementi...
  • Geambasu 06 Jul, 2013 14:16 Asa sa faci si tu sa fiti colegi de celula!
  • Dumitru Maria 06 Jul, 2013 13:41 Asa sa procedezi si tu ca sa fiti colegi de celula!
  • nicu 06 Jul, 2013 12:30 Nu este deloc asa. Am trecut la nici un minut de la incident si m-am dat jos sa ajut, dar erau deja alte persoane in jurul lui. Era cu spatele pe carosabil si avea hemoragie. A fost intors pe burta pt ca se ineca in sange. De la un martor ce dadea detalii politiei am auzi si dupa costumatia victimei, adica fara tricou, masina victimei, din ploiesti s-a sicanat cu un renault in trafic. Cei din ploiesti au coborat sa se bata cu ceilalti din renault, cand la un moment dat soferul din renault a dat sa plece iar victima s-a asezat in fata masinii sa il blocheze. Soferul renaultului speriat de ce v-a urma, la calcat pur si simplu pe batausul din ploiesti pt a scapa. Daca in ziua de azi se recurg la astfel de fapte sa fii sechestrat in trafic, trebuie cumva sa te aperi si sa scapi. Era mai bine daca il impusca in cap? In cazul asta era autoaparare?
  • nicolescu marius 06 Jul, 2013 12:15 tanarului din constanta student din considerente stiute numai de politia rutiera nu i s-au recoltat probe biologice iar"'surprinderea"'accidentala a fost intentionata dupa cum spun martori care au luat parte la incident inclusiv a taximetristului care l-a blocat dupa ce atrecut in forta peste capul victimei care era la pamant.a-s ruga institutiile abilitate sa cerceteze atent probele din dosarul penal din 05.07.2013 si conduita politistilor rutieri care au tratat acest caz cu superficialitate netinand cont ca victima se afla instare grava-coma.