Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în județul Tulcea. Drumul este blocat între localitățile Rachelu și Luncavița (galerie foto+video)

ro

14 Feb, 2018 14:48 8717 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în județul Tulcea, pe drumul dintre localitățile Rachelu și Luncavița. Traficul în zonă este blocat. 

Din primele informații în accident au fost implicate două autotrenuri. 

La fața locului intervin pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

UPDATE: Detașamentul de pompieri Tulcea intervine cu o autospecială de descarcerare grea, Secția de pompieri Măcin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin de 43 de ani, încarcerată în urma unui accident produs între localitățile Luncavita și Rachelu (DE 87).

Potrivit ISU Delta Tulcea, două autocamioane au fost implicate în accident. În ambele erau doar șoferii.

La fața locului s-au deplasat 11 subofițeri, doi ofițeri, o autospecială de primă intervenție și comandă, 3 echipaje SAJ, și un echipaj de poliție. Deasemenea au intervenit și SVSU Luncavița cu două utilaje și 6 voluntari. Desfășurarea de forțe a fost din cauză că sunt implicate două camioane, și totodată, a poziției în care a fost surprinsă victima.

UPDATE2: Șoferul din camionul cu cabină neagră nu a suferit leziuni, iar cel din al doilea autotren a fost descarcerat cu leziuni multiple, dar conștient.

UPDATE3: Dinamica accidentului. Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat de 34 de ani, din Galați, în timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contra sens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Buzău.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii