Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Timiș. Traficul este blocat în zonă. Cum se circulă pe celelalte drumuri din țară

ro

02 Feb, 2018 07:22 1091 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la în această dimineață, la ora 7.00 oră pe DN68A Făget -Deva, în comuna Coşeviţa, judeţul Timiş, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară. A rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului.Traficul rutier este blocat pentru aproximativ 30 de minute.
 
În judeţul Vrancea, traficul rutier se desfăşoară pe un fir pe sensul de mers Focşani-Bacău, pe raza comunei Garoafa, din cauza unui accident rutier în care afost implicate două autoturisme. Nu au fost victime. Precizăm că din cauza ceţii dense se circulă cu dificultate pe raza judeţului Vrancea.
 
Atât pe cele patru autostrăzi mai importante: A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea, cât şi pe cele două drumuri naţionale mai circulate, cu staţiunile montane de pe Valea Prahovei (DN1) şi Valea Oltului (DN7), carosabilul este uscat, curat, nu sunt precipitaţii în prezent, iar valorile de trafic sunt reduse, se circulă fără probleme.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii