Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav în judeţul Suceava. Microbuz de călători implicat. Mai multe persoane au fost rănite

ro

24 Dec, 2017 09:10 1371 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN17, în zona localităţii Pojorâta, judeţul Suceava, a avut loc un accident rutier pe sensul de mers Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc, în care a fost implicat un microbuz de transport persoane.

Şoferul acestuia a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens, lovindu-se astfel de un parapet din apropiere.

În urma impactului au rezultat 6 persoane rănite, care au fost transportate cu ambulanţa la spital. În acest moment se circulă pe un singur fir, alternativ, fără ca valorile de trafic să fie ridicate.  

UPDATE. ora 9.20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN17, în zona localităţii Pojorâta, judeţul Suceava, după ce anterior a fost restricţionată pe un fir, din cauza unui accident rutier, în care a fost implicat un microbuz de transport persoane. În urma impactului au rezultat în final cinci persoane rănite uşor, dintre care doi minori, iar valorile de trafic sunt scăzute în zonă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii