Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav în județul Brașov. O autoutilitară CNAIR și un autoturism, implicate. Sunt mai multe victime (galerie foto)

ro

18 Jun, 2019 10:00 2362 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 73A între localitățile Sercaia și Ohaba din județul Brașov. 

Potrivit ISU Brașov o autoutilitară CNAIR și un autoturism au fost implicate. 

Din primele informații opt persoane au fost implicate, dintre care una încarcerată și inconștientă.  

„Se deplasează la fața locului 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe, 1 echipaj pentru descarcerare, 1 echipaj cu apa și spumă și elicopterul SMURD. Șapte victime erau în autoutilitara CNAIR și una în autoturism” -0 au precizat reprezentanții CNAIR. 


Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

UPDATE. 1

„Patru persoane au fost transportate la Spital în Brasov si 3 persoane la spital in Făgăraș. Persoana inconstienta a fost transportata cu elicopterul SMURD la Targu Mures; este în stare foarte grava” - au transmis reprezentanții ISU Brașov. 


UPDATE. 2 Oficial de la DRDP Brașov

„Din păcate în această dimineață o autoutilitară care aparține Secției Producție din cadrul DRDP Brașov a fost implicată într-un accident grav pe DN73A, în județul Brașov, în timp ce se îndrepta spre o lucrare. Patru dintre colegii noștri au fost spitalizați într-o stare destul de gravă. 
Suntem alături de cei răniți, îi vom sprijini cu tot ce este necesar și le dorim însănătoșire grabnică” - au transmis reprezentanții DRDP Brașov.


Sursa foto: ISU Brașov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii