Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în judeţul Bihor. Patru persoane au murit după ce o maşină a ajuns în şanţ

ro

08 Jul, 2018 11:15 2073 Marime text
Patru persoane au murit duminică dimineaţă, în oraşul bihorean Beiuş, după ce un autoturism s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului, relatează Digi 24.

Accidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 7, la ieşirea din Beiuş spre Sudrigiu, pe DN76. Salvatorii au fost informaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, că un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, în şanţul de la marginea drumului.

Spre locul accidentului au pornit mai multe speciale ale Ambulanţei şi ale SMURD, însoţite de un echipaj de descarcerare. În primă fază, a fost constatat decesul a două persoane. A treia era prinsă în maşină, iar a patra prezenta răni grave.

O jumătate de oră mai târziu, ISU Crişana a anunţat că toate cele patru victime au murit.

Potrivit bihon.ro, se pare că accident a fost produs din cauză că șoferul autoturismului Dacia Duster a adormit. Autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului, unde s-a și răsturnat. În urma accidentului și-au pierdut viața patru persoane, toți membri ai aceleași familii: sot (șoferul – 49 ani), soție (48 ani) , fiica (25 ani) – toți trei din Brad – județul Hunedoara, iar ginerele, pasager în mașină (27 ani) – din comuna Bucium – județul Alba.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii