Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Un tânăr este în comă. Este implicat un taxi (galerie foto+video)

ro

02 Jul, 2019 01:08 24400 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, zona Filicori Zecchini Cafe.

Nenorocirea, căruia i-a cazut pradă un tânăr de 26 de ani, a avut loc, potrivit martorilor, pe trecerea de pietoni din zonă.Totodată, alţi martori, spuncă că accidentul a avut loc în apropierea trecerii de pietoni, acest lucru urmând să fie stabilit cu exactitate de criminaliştii de la IPJ Constanta.

Acesta a fost lovit de un taxi condus de un şofer căruia, în urma evenimentului rutier i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă.

Victima a fost transportată la spital în comă urmând ca, acolo, să i se efectueze investigaţii medicale specifice fiind posibil să fie şi operat.

UPDATE:

În legătură cu acest eveniment rutier, IPJ Constanţa a transmis:

Astăzi, în jurul orei 00.10 un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism taxi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe a doua bandă, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu și după marcajul pietonal din zona unei cafenele, a surprins și accidentat grav un pieton, de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.


Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii