Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial de la IPJ Accident rutier grav în Constanţa. Mai multe victime. Trei maşini implicate printre care un microbuz transport persoane (galerie foto + video)

ro

01 Aug, 2018 01:57 14456 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp la în zona benzinăriei OMV de la intersecţia şoseaua Mangaliei cu strada Caraiman din municipiul Constanţa.
 

În evenimentul rutier au fost implicate trei auto: un Volskwagen Transporter, pentru transport persoane, cu numere de Constanţa, un Ford Mondeo, tot de Constanţa şi un Mazda, posibil cu numere de Germania.


Sunt cel puţin şase persoane grav rănite care necesită îngrijiri medicale de specialitate, din care cinci, inclusiv şoferul, în microbuz şi una în autoturismul Mazda.

Potrivit informaţiilor noastre pasagerii din microbuzul care circula pe şoseaua Mangaliei, veneau de la serviciu, de la un call-center.



La locul evenimentului sunt ambulanţe pentru preluarea victimelor şi echipaje ale Poliţiei Rutiere care au demarat o ancheta pentru a stabili cum a avut loc evenimentul rutier.

UPDATE oficial de la IPJ
 
La data de 1 august a.c., în jurul orei  01.10, în municipiul Constanța, un  bărbat, de 30 de ani, a condus un autoturism înmatriculat în Germania, pe strada Caraiman, spre bulevardul 1 Mai, iar la intersecția cu Șoseaua  Mangaliei, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, care se deplasa pe Șoseaua Mangaliei, cu direcția Pod Dorally.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a 5 pasagere, toți din al doilea autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față din primul auto.


Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

Citeşte şi:


Oficial de la IPJ despre accidentul cu şapte victime, de azi-noapte, din Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii