Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav UPDATE Două persoane sunt încarcerate. Una a decedat

ro

15 Jul, 2013 13:21 2941 Marime text
Accident rutier grav aproape de municipiul Mangalia. Două persoane sunt încarcerate. Accidentul a avut loc aproape de herghelie.

Conform primelor informaţii, un Audi a intrat în plin într-un Renault în care se aflau două doctoriţe. După impact, Renault-ul a fost proiectat într-o Skoda. În urma impactului a rezultat decesul uneia dintre pasagerele din Renault.

Poliţiştii au stabilit că azi, în jurul orelor 13.10, Gheorghiţă Duca, de 37 ani, din Constanţa, a condus un autoturism, pe DN 39 pe banda nr. 2 de circulaţie dinspre Mangalia către Constanţa. În momentul în care a ajuns la km.38+200m, din cauza neatenţiei în conducere, pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula în faţa sa, a efectuat viraj către stanga, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de Cârjă Liliana, de 37 ani, din Mangalia. În urma coliziunii cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de Mihai Costăchescu, care circula în banda nr. 1 dinspre Constanţa către Mangalia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a Lilianei Cârjă şi decesul unei pasagere din cel de-al doilea autoturism Carmen Georgeta Naghel, de 59 ani, din Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii