Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav cu persoană încarcerată. O tânără a murit. Vezi ce a rămas în urma impactului

ro

16 Mar, 2012 04:11 3066 Marime text

accident8.jpg Militarii de la ISU Dobrogea intervin în aceste momente, la Ovidiu, pentru descarcerarea unei persoane, prinsă între fiarele maşinii, în urma unui accident de circulaţie.

Tragicul eveniment a avut loc în dreptul Hanului Cartali.

accident_2.jpg 

UPDATE

În autotursimul care s-a izbit de un copac de pe marginea drumului se afla o singură femeie, tânără, care a murit până la sosirea medicilor.

Martorii spun că ar fi avut viteză foarte mare. Şoferiţa nu purta centura de siguranţă.

 

accident_1.jpg 

  În urma cercetărilor, s-a stabilit că Andra Puia, de 25 de ani, din Mihail Kogălniceanu, a condus un autoturism Opel Astra noaptea trecută, în jurul orei 00.00, pe DN 2A, dinspre Constanţa spre Mihail Kogălniceanu. La momentul la care a ajuns în dreptul kilometrului 194, pe fondul neatenţiei în conducere, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens. Scăpată de sub control, maşina a izbit în plin un copac de pe marginea drumului. Din nefericire, şoferiţa a decedat pe loc. În cauză, ofiţerii Serviciului Rutier Constanţa au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, în urma efectuării necropsiei, legiştii vor stabili dacă fata consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 

 

accident_3.jpg 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii