Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cumplit în județul Mureș. Un TIR implicat. Trei morți și un rănit grav

ro

10 Feb, 2018 08:24 1695 Marime text
Trei bărbaţi au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, sâmbătă dimineaţa, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un TIR, în judeţul Mureş, la ieşire din Sighişoara către Braşov, scrie România TV.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat că în urma accidentului de sâmbătă dimineaţa în care au fost implicate o maşină şi un TIR, trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit.

”Accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni. Circulaţia a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată şi s-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină”, potrivit lui Virag.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii