Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu patru mașini implicate pe Șoseaua Mangaliei

ro

10 Jan, 2014 11:00 2978 Marime text
În această dimineață, în jurul orelor 07.40,  F. V.( bărbat, de 32 ani) a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Lazu către Constanţa şi ajungând în apropierea sensului giratoriu format cu DN 39 E, din cauza nerespectării distanţei regulamentare în trafic, a intrat în coliziune faţă/spate cu un autoturism condus regulamentar de R. A. G.( femeie, de 25 ani) care se deplasa în acelaşi sens de mers pe aceeaşi bandă de circulaţie.

În urma impactului cel de-al doilea  autoturism a ricoşat către în faţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P. L.( bărbat, de 41 ani)  în aceeaşi direcţie de mers şi pe aceeaşi bandă de circulaţie. În urma impactului, autoturismul menţionat mai sus a ricoşat către în faţă, a pătruns în sensul giratoriu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S.N.(bărbat de 40 ani), care se afla în sensul giratoriu.      

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P.I.( minoră,  16 ani) şi a lui C. A. C.( minoră, 17 ani), pasagere în cel de-al treilea auto.               

Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii