Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident provocat de un poliţist tulcean beat

ro

23 Oct, 2011 13:21 1325 Marime text

În urma unui apel la 112, un cetăţean a sesizat un accident rutier care s-a produs pe D.N. 22E 87 la km. 159 (Dealul mare Somova).
Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism marca Opel, condus de N. Ionuţ, la întâlnirea cu alt autovehicul care circula din sens opus, în condiţii de ceaţă şi pe fondul consumului de alcool, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta acostamentului din direcţia de mers.
Întrucât N. Ionuţ este lucrător de poliţie în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, s-a constituit o echipă operativă condusă de adjunctul şefului inspectoratului pe linie de ordine publică, care a desfăşurat primele cercetări prealabile interne privind implicarea poliţistului în evenimentul rutier, în paralel cu cercetarea la faţa locului a accidentului rutier.
Ulterior, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Din primele verificări a rezultat faptul că persoana găsită la faţa locului, proprietarul autovehiculului, posedă permis de conducere corespunzător, iar testul efectuat cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,91 miligrame /litru alcool pur în aerul expirat şi ulterior s-a procedat la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de îmbibaţie alcoolică în sânge.

sursa: www.agerpres.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii