Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident petrecut la ieșire din Constanța

ro

13 Mar, 2016 23:32 1855 Marime text
Un apel la numărul de urgență 112 a pus în alertă medicii de pe ambulanță și polițiștii care au intervenit în cazul unui accident petrecut la ieșirea din Constanța spre Ovidiu, în zona Vaporaș. 

POtrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, în urma accidentului a rezultat o victimă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 62 ani ce prezintă un traumatism cranian minor aceasta fiind transportată la spital. 
 

UPDATE, ora 00.12: 

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, în această seară în jurul orelor 22.58, un bărbat de 23 ani din Constanţa, a condus autoturismul marca Dacia Logan (Taxi), pe bulevardul Tomis, cu direcţia dinspre Ovidiu către strada Tulcei şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Aurel Vlaicu, a efectuat un viraj la stânga pentru a se deplasa către staţiunea Mamaia, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault Megan condus de un bărbat de 34 ani din Cumpăna, care se deplasa regulamentar din sens opus.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui a unei femei de 51 ani din Constanţa, pasageră în autoturismul Taxi. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii