Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident pe strada Meşterul Manole, în fata Școlii Gimnaziale nr. 17

ro

13 Mar, 2016 13:20 2995 Marime text
Ora şi accidentul la Constanţa! În urmă cu puţin timp, a avut loc un accident rutier pe strada Meşterul Manole, în fata Școlii Gimnaziale nr. 17 "Ion Minulescu" Constanța.

UPDATE 2, ora 13.45
 
Potrivit martorilor, tânărul de 21 de ani se afla pe trotuar împreună cu un prieten. La un moment dat, şoferul unei maşini a intrat într-un conflict cu acesta. „Nu vreau să te bat acum”, ar fi spus şoferul. Poliţia se află la faţa locului, martorii fiind duşi la Secţia 5.

UPDATE 1, ora 13.38
 
Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost rănit. Acesta prezintă un traumatism cranian, fiind transportat la spital.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TudoracheCristian 14 Mar, 2016 12:14 Eu sunt victima acestui nenorocit care mergand spre directia strazii hatman a urcat masina pe trotuar si ma urmarit lovinduma din plin si aruncanduma pe carosabil din fericire am 2 contuzii la ambii genunchi si un traumatism cranian din fericire nu foarte puternic , urmeaza sa efectuez cateva cercetari un urma traumatismului care l-am suferit, pot spune ca mie frica sa umblu pe strada cand se apropie vreo masina de mine , nu vreau sa mai pateasca nimeni ce am patit eu din cauza unui inconstient care atentl eaza la viata mea si a altor nevinovati.Mi se pare revoltator ce mi sa intamplat ,totul a fost cu premeditare ,sa uitat in ochii mei cand a pornit masina si ma lovit !