Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Pieton rănit grav în zona capului Accident pe strada Capidava din municipiul Constanţa

ro

15 Feb, 2015 16:22 1182 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier a fost anunţat prin 112, azi, la ora 16.07. Conform sesizării, pe strada Capidava din municipiul Constanţa a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un pieton care ar fi fost lovit de maşină. Deocamdată nu se cunoaşte starea acestuia. Un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa şi un echipaj medical se îndreaptă către locul incidentului.

UPDATE 1, ora 17.00

Pietonul se pare că a fost rănit destul de grav, în zona capului. Nu au fost stabilite încă circumstanţele în care a avut loc accidentul.

UPDATE 2, ora 17.30

Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, persoana vătămată se află în stare gravă la spital, cu traumatism cranian sever. Persoana, în vârstă de 48 de ani se deplasa pe carosabil, pe strada Capidava. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut sub o maşină ce se deplasa dinspre aleea Capidava către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Şoferul, în vârstă de 37 de ani nu a mai avut timp să oprească. Pietonul a fost rănit în zona capului cu roata din dreapta-spate.  Din primele cercetări, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatele probelor recoltate vor stabili cu exactitate dacă pietonul se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

UPDATE 3, ora 17.43. Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa

În data de 15.02.2015, în jurul orei 16.00, E .P. A. (bărbat, 35 de ani) a condus un autoturism, pe strada Capidava din municipiul Constanţa, dinspre aleea Capidava către bulevardul Alexandru Lăpusneanu şi ajungând în dreptul blocului T 3 a surprins şi accidentat grav cu roata dreapta -spate pe  E. G. (bărbat, 48 de ani) care aflându-se pe partea carosabilă s-a dezechilibrat şi a căzut sub autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii