Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Un copil de numai 5 ani a fost lovit de o mașină pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Constanța (galerie foto)

ro

08 Apr, 2016 15:37 3125 Marime text
 
 
În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Constanța, aproape de intersecția cu strada Farului. Potrivit primelor informații este vorba despre un accident ușor. 


UPDATE 2, ora 15.53:

Potrivit Serviciului Rutier Constanța, astăzi în jurul orelor 15.13, un bărbat în vârstă de 55 ani din Constanţa, a condus autoturismul marca VW Golf, pe strada B.P.Haşdeu, din municipiul Constanţa, dinspre Poporului către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 29 a accidentat uşor o minoră de 5 ani din Constanţa, care fiind lipsită de supraveghere, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.



UPDATE 1, ora 15.43:

Un copil de 2-3 ani a fost ieșit dintre mașini, și se pare că șoferul nu a putut să evite impactul. Minorul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii