Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Şeful ISU Ialomiţa, rănit Accident pe DN 2A, în apropiere de Slobozia

ro

22 Apr, 2015 08:23 2487 Marime text
Şeful ISU Ialomiţa a fost implicat într-un accident de circulaţie care a avut loc în această dimineaţă la o distanţă de aproximativ 15 de km de Slobozia, potrivit România TV. În incident au fost implicate alte trei autoturisme,  printre care şi o ambulanţă. Mai multe victime au fost preluate de ambulanţă, şi transportate la spital. printre acestea se află şi şeful ISU Ialomiţa, care era conştient şi prezenta mai multe fracturi, mai relatează sursa citată. Acesta se îndrepta spre serviciu, iar maşina era condusă de şoferul instituţiei.

Potrivit site-ului isujialomita.eu, împuternicit inspector-şef  la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Catargiu”  al judeţului Ialomiţa este colonelul Adrian Vasile Popa.

UPDATE, ora 09.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (8:10), în judeţul Ialomiţa, pe DN2A(E60) Căzăneşti - Slobozia (aproape de intrarea în localitatea Slobozia), traficul rutier este întrerupt din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.
Se circulă deviat prin localitatea Misleanu.


Sursa foto: isujialomita.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii