Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident pe Autostrada Soarelui. O autocisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat. Traficul este deviat (galeriei foto+video)

ro

11 Jul, 2018 15:47 4791 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către capitală,  o autocisternă încărcată cu combustibil lichid(kerosen), s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit Infotrafic, din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant.

Pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează:
 
- pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă;
 
- pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

UPDATE 1: Oficial de la DRDP Constanța 

Potrivit DRDP Constanța este vorba despre un tir-cisternă încărcat cu cherosen răsturnat în afara părții carosabile la km 79, din cauze necunoscute încă.

”Cercetările polțtiei rutiere vor stabili cauzele producerii accidentului. Zona este izolată pe o suprafață de 500 m. Circulația este întreruptă între Drajna și Lehliu. DRDP Constanța este pregatită să intervină cu materiale neutralizante, nisip și macara pentru curățarea și degajarea căilor de rulare. Se așteaptă decizia Inspectoratului pentru Situații de Urgență care coordonează operațiunea” - au mai transmis reprezentanții DRDP Constanța.


UPDATE 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada Soarelui, pe sensul către capitală, din cauza valorilor de trafic ridicate şi a devierii aplicate(din pricina accidentului de la kilometrul 79) se circulă în coloană din zona localităţii Dragalina( kilometrul 115) şi până la intrarea în Drajna(kilometrul 105).
 
Pentru a evita producerea unor accidente le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.


Sursa foto: Facebook/Infotrafic Autostrada Soarelui și DRDP Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 12 Jul, 2018 08:08 De cate ore aveti nevoie sa rezolvați problema????? Au trecut aproape 18. Este deviat traficul... doar mașinile de poliție circula nestingherite.