Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2- Accident! O mașină a intrat într-un stâlp pe șoseaua Mangaliei

ro

04 Dec, 2015 22:44 2611 Marime text
 
Poliția Rutieră a fost informată în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că pe șoseaua Mangaliei, zona autogării, o mașină a intrat într-un stâlp.
 
Potrivit primelor informații se pare că este o persoană vătămată.  
 

UPDATE 2, ora 00.26:

Potrivit datelor furnizate de Poliția Rutieră, ieri, în jurul orelor 22:10, un bărbat, de 36 ani ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,49mg/l, alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei din Constanta, dinspre strada Caraiman către strada Theodor Burada şi ajungând în zona gării CFR Constanţa, din cauza neadaptării vitezei şi a stării de ebrietate, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, ce se afla situat pe scuarul ce desparte cele două sensuri de circulaţie.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală usoară a conducatorului auto, precum şi a unui alt bărbat, de 20 ani, pasager dreapta faţă în autoturism.


UPDATE 1, ora 22.58:


În urma impactului două persoane de sex masculin au suferit răni ușoare și au fost transportati la spital pentru investigații de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 04 Dec, 2015 23:40 Cel care venea de pe str. Mangaliei a traversat intersectia pe culoarea rosu a semaforului astfel incat cel de pe IC Bratianu, l-a lovit( el circuland regulamentar pe culoarea verde a semaforului). Pacat de ultimul....