Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident nimicitor pentru o familie din Hârşova Copilul de un an şi două luni a murit, părinţii sunt la spital

ro

01 Sep, 2014 07:31 5272 Marime text
Tragedie într-o familie din Hârşova. Un grav accident rutier a avut loc la ieşirea din Slatina Timiş spre Caransebeş pe DE 70 (DN6).

Un autoturism Volkswagen Golf 5, care aparţinea unei familii din Hârşova, a fost izbit în plin de un autotir cu numere de Arad, potrivit infocs.ro. Din câte se pare, accidentul ar fi avut loc în momentul în care bărbatul din Hârşova ar fi intrat pe contra-sens într-o depășire periculoasă, fără să se asigure corespunzător la ce vine din față. Şoferul autotirului a tras de volan pentru a evita impactul şi a părăsit partea carosabilă, însă nu înainte de a acroşa autoturismul Volkswagen. În autoturism se aflau un copil de un an şi două luni, şi părinţii copilului.

Potrivit unor surse citate de infocs.ro, copilul se afla pe scaunul din dreapta - față, lângă șofer, iar mama, dormea pe bancheta din spate. În momentul impactului, micuțul ar fi fost aruncat prin parbriz. Medicii de la ambulanţă i-au acordat primul ajutor, însă copilul a decedat pe drumul spre spital. Cei doi adulţi sunt grav răniţi şi se află la spitalul din Caransebeş, după ce au fost scoşi din maşină de echipajul de descarcerare. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Sursa foto: infocs.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • petre 01 Sep, 2014 09:20 Dupa cat timp a ajuns salvarea?dar descarcerarea?