Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2. Victimă neidentificată momentan Accident mortal la Lumina

ro

26 Jun, 2015 23:22 2794 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost sesizați, prin numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier petrecut pe DN 22 în localitatea Lumina, în zona Agricola.
Din primele informații, este vorba despre un pieton lovit de un autoturism. Vom reveni cu informații.

UPDATE2 ora 08.14


Iată ce spun poliţiştii rutieri despre tragedie:

În data de 26.06.2015, în jurul orelor 22.57, Ţ. M. R.  (bărbat, 28 ani ) a condus un autoturism pe DN 22, în Lumina, dinspre Constanţa către Tulcea şi ajungând în dreptul fermei Avicola a surprins şi accidentat mortal un barbat cu vârsata de 35 - 40 ani a cărui identitate nu a put fi stabilită, care se deplasa pe marginea drumului, în acelaşi sens de mers cu autoturismul.

 

UPDATE, 0ra 23.50:

Un bărbat a încercat să traverseze prin loc nepermis în această seară și a fost surprins și accidentat de un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania, condus de un român. În urma impactului deosebit de puternic, pietonul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt, iar mașina a ajuns pe contrasens.
Medicii de la Ambulanţă, chemați la fața locului, au încercat să îl resusciteze pe pieton, însă toate manevrele au fost în zadar.
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii