Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident la Lumina cu patru răniţi, printre care şi un copil

ro

10 Dec, 2011 20:10 1513 Marime text

Un şofer de autobuz a provocat sâmbătă dimineaţă, la Lumina, un accident rutier soldat cu patru răniţi, printre care şi un copil de 5 ani. Accidentul s-a produs la ora 6.30 pe şoseaua Constanţa - Tulcea. Conducătorul auto profesionist a ieşit în viteză pe DN 22, de pe o stradă lăturalnică, fără se asigure şi fără să semnalizeze, tăindu-i calea unui Opel Vectra care circula regulamentar spre Tulcea. Şoferul Opelului TX 4820 XC, Vasile Marius Popa (34 de ani) din Constanţa, a fost nevoit să frâneze puternic ca să evite coliziunea, moment în care un Seat Ibiza TL 76 PGA, condus cu viteză de Ionuţ Panait (19 ani) din Tulcea, l-a lovit violent din spate.

Pasagerii Opelului erau soţia şoferului, jurnalista Ioana Popa (32 de ani), care stătea cu fiul Antonio (5 ani) pe bancheta din spate, şi un prieten de familie care ocupa locul din dreapta faţă. Aceştia au fost răniţi uşor, ca şi şoferul tulcean. Poliţia Rutieră a demarat o anchetă pentru identificarea acestuia şi tragerea la răspundere, iar şoferului tulcean i-a întocmit dosar penal.

 http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-accident-rutier-Lumina-raniti-victime-Politia_Rutiera-Ambulanta-sofer-autobuz-copil-spital-Ioana_Popa_0_606539509.html#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii