Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident la intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor

ro

27 Feb, 2015 13:21 2715 Marime text
Accident rutier la intersecţia străzilor Unirii cu Zorelelor, din municipiul Constanţa. Din câte se pare, în eveniment au fost implicate două maşini. Potrivit primelor date, există o persoană rănită.

UPDATE, ora 15.15

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa transmit că azi, la ora 12:48, o femeie de 51 de ani a condus un autoturism pe strada  Zorelelor din muicipiul Constanţa, dinspre strada Soveja către strada Pescarilor şi ajungând la intersectia cu strada Unirii nu a respectat semnificaţia indicatorului “OPRIRE”, a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 58 de ani, pe strada Unirii, dinspre bulevardul Mamaia către strada Ion Raţiu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară celei de-a doua conducătoare auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 27 Feb, 2015 13:49 Aceasta intersectie este deosebit de periculoasa atat pentru soferi cat si pentru pietoni.In timpul coliziunii masinile ajung de cele mai multe ori pe trotuarele foarte circulate ,pietonii fiind in mare pericol.Sa se monteze urgent limitatoare de viteza,altfel vor avea loc adevarate tragedii.