Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 O ambulanţă distrusă, trei mașini lovite, cinci oameni la spital! (galerie foto+video)

ro

29 Jun, 2016 12:51 11008 Marime text
În urmă cu puţin timp, a avut loc un accident în zona Sabroso în care a fost implicată o ambulanţă. A fost trimisă o autospecială de la Detaşamentul Palas pentru asigurare măsuri PSI. Potrivit primelor date, nu există persoane încarcerate.

UPDATE2, ora 13.10:

Din primele informații pe care le avem acum, la cald, un pieton ar fi de vină pentru producerea acestui accident. El ar fi sărit în fața ambulanței care, din dorința de a-l evita, a intrat pe contrasens, lovind încă două mașini. Ambulanța s-a oprit într-un copac în cele din urmă.

Rezultatul acestui accident este următorul: cinci persoane au fost rănite și transportate la spital. Medicii de la Ambulanță spun că toate cele cinci persoane sunt conștiente. O femeie are fractură de gambă, un traumatism toracic și unul cranian, o altă femeie are traumatism cranian, doi bărbați au suferit traumatisme craniene, iar o altă femeie un traumatism toracic. Una dintre femeile rănite este asistența din ambulanță. 
 
Două persoane rănite sunt din salvare, unul este pietonul, iar alte două persoane sunt din autoturismul Mazda (șoferul și tatăl său). O a treia mașină implicate în accident a fost doar puțin șifonată, neexistând victime.
 
Ambulanța mergea cu sirenă și girofar spre un pacient.


UPDATE 1, ora 12.57

Avem informaţii la cald. Se pare că un pieton a sărit în faţa salvării, care a intrat pe contrasens, lovind alte maşini. Potrivit informaţiilor noastre, au fost implicate trei maşini. De asemenea, în urma acccidentului ar fi fost loviţi şi pietoni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii