Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Accident în staţiunea Mamaia. Trei victime, printre care și o fată de șapte ani

ro

24 May, 2015 13:28 2020 Marime text
 
În urmă cu câteva minute, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi, prin serviciul de urgenţă 112, că în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Parc, a avut loc un accident rutier între două autoturisme. Din primele informaţii, au existat trei victime ce au fost transportate la spital. Medicii de la ambulanţă spun că nu au suferit răni foarte grave. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce le vom afla. 


UPDATE 1, ora 16.51

Un bărbat, de 56 de ani din Agigea, a condus un autoturism pe aleea de ieşire a hotelului Parc şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Mamaia, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie cu intenţia de a efectua viraj la stânga şi intră în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 30 de ani din Tariverde, pe bulevardul Mamaia, în banda numărul 2, dinspre Delfinariu către staţiunea Mamaia.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a celor două pasagere din acelaşi vehicul, o fată de 7 ani, din Tariverde, pasageră pe bancheta din spate și o femeie, de 35 ani, din Tariverde, pasageră dreapta faţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii