Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în sensul giratoriu de la strada Soveja cu Primăverii. Două autoturisme cu o motocicletă staţionată. Cinci victime

ro

10 Sep, 2014 03:52 2971 Marime text
În această noapte, în jurul orelor 01.30, un constănţean de 28 de ani, a condus un autoturism, pe strada Primăverii din Constanţa, dinspre strada Ion Raţiu.

Ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu strada Soveja, din cauza neacordării priorităţii de trecere, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de alt tânăr, de 20 de ani, tot din Constanţa, care circula pe strada Soveja, către bulevardul Mamaia.
A urmat dezastrul: al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, a urcat pe trotuar şi a intrat în coliziune cu o motocicletă staţionată.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală şoferului şi a unui pasager din primul autoturism, precum şi a conducătorului auto şi a altor doi pasageri din a doua maşină.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe pentru a acorda ajutor medical de specialitate victimelor precum şi echipaje ale poliţiei pentru cercetările specifice unor astfel de situaţii şi a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii