Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident, în municipiul Constanța, pe bulevardul IC Brătianu. Victima-o femeie. Este implicat un taxi (galerie foto+video)

ro

28 Oct, 2017 07:45 5641 Marime text
Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în municipiul Constanța, pe bulevardul IC Brătianu, în care a fost implicat un taxi.

Martorii spun că victima era pe trecerea de pietoni. 

 

În accidentul din zona Școlii generale 31, a fost înregistrată și o victimă, care după primele îngrijiri medicale a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit medicului Claudia Diana Tatarici de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral, în stare stabilă.

La locul accidentului este un echipaj de la ambulanță care acordă primul ajutor dar și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța care au declanșat o anchetă pentru a se stabili cauzele care au condus la producerea evenimentului.

UPDATE: Potrivit comunicatului emis de IPJ Constanța, la data de 28 octombrie, un bărbat de 65 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu, dinspre Cora catre localitatea Valu lui Traian iar la marcajul pietonal ar fi surprins si accidentat ușor o femeie în vârstă de 27 de ani.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii