Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update1 - Accident în Mamaia. O persoană a rămas încarcerată

ro

08 Jun, 2015 07:28 2453 Marime text
 
În această dimineaţă, în urmă cu câteva minute, în staţiunea Mamaia, lângă Aqua Magic, a avut loc un accident rutier. Au fost solicitaţi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă deoarece o persoană a rămas încarcerată. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce le vom afla.

UPDATE1, ora 8.10:

Poliţiştii rutieri spun că vinovat pentru producerea incidentului rutier este un bărbat de 68 ani, din Constanţa, ce a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bulevardul Mamaia, pe banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanţa. La un moment dat, la sensul giratoriu din zona hotelului Meridian, şoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Ford Tranzit care era condusă în acelaşi sens, dar pe banda nr. 3, de un bărbat de 50 ani, din Năvodari, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (rezultatul testării a fost de 0,23 Mg/l, alcool pur în aerul expirat).
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 68 de ani.
 

UPDATE, 7.30:

Revenim cu amănunte despre accidentul pe care vi-l anunţam mai devreme. Pompierii de la ISU Dobrogea au constatat la faţa locului că două autoturisme intraseră în coliziune. În urma incidentului, şoferul uneia dintre maşini a rămas captiv, având picioarele prinse sub bordul autovehiculului. S-a acţionat pentru scoaterea lui, după care medicii de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa au preluat victima, i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la spital. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii