Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în lanţ. Şapte oameni, răniţi

ro

06 Oct, 2016 08:50 1360 Marime text
Mai multe accidente au avut loc în noaptea trecută, pe şoselele din ţară. În Argeş, patru oameni au fost răniţi după o manevră riscantă, iar în Vrancea, trei oameni au ajuns de urgenţă la spital în urma unui carambol.

Accidentul din Argeş a avut loc pe DN7, chiar la ieşirea dintr-un pasaj. Şoferul unei maşini a întors peste linia continuă şi fără să se asigure, a fost lovit în plin de un alt autoturism în care se aflau trei oameni. În urma impactului, patru oameni au fost răniţi. Şoferul vinovat de accident a rămas blocat în mașină, anunţă România TV.

Traficul între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost complet blocat timp de o oră. Autorităţile locale spun că vor face o solicitare la CNADNR pentru a desparţi prin blocuri de ciment cele două sensuri de mers.

În Vrancea, trei oameni au ajuns de urgenţă la spital după un carambol. Accidentul a avut loc pe un pod. În urma impactului, una dintre maşini a ricoşat pe câmp.

Iar la Constanţa, un motociclist a fost lovit în plin de o maşină, într-o intersecţie. Şoferul autoturismului a forţat culoarea galbenă a semaforului. Motociclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii