Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident în lanț pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Constanța. Patru autovehicule au fost implicate. Traficul este deviat

ro

07 Sep, 2017 19:29 2760 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la în această seară, la ora 18:30, traficul rutier a fost întrerupt pe autostrada A2, la kilometrul 18, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, din  cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi o autoutilitară.
 
Până la reluarea circulaţiei, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Constanţa să circule pe DN3 Bucureşti – Fundulea.


UPDATE. ora 19.40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:40, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, la kilometrul 18, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi o autoutilitară.
 
Autovehiculele avariate încă sunt pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate. Polițiștii le recomandă conducătorilor auto care vor trece prin zona accidentului să fie prudenţi, dar să nu încetinească excesiv, pentru ca circulaţia să se fluidizeze într-un timp cât mai scurt.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii