Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Delta Dunării. 12 răniți. Pacienții sunt din Constanța. A intervenit elicopterul SMURD

ro

26 Aug, 2016 07:12 13074 Marime text


Accident pe Dunăre, în apropierea localităţii Crişan, de pe braţul Sulina. O ambarcaţiune cu 12 turişti la bord a intrat într-o salcie.

Turiştii mergeau de la Tulcea către Sulina cu o şalupă de transport pasageri, când, la un moment dat, conducătorul ambarcaţiunii a deviat de la traseul obişnuit şi a intrat într-o salcie.

Potrivit România Tv cei 12 turiști sunt angajații unei firme de IT din Constanța și se aflau într-o scurtă plimbare prin deltă.

În urma accidentului, unul dintre turişti a fost grav rănit la cap, fiind preluat cu elicopterul SMURD şi adus la un spital din Capitală.
Alţi doi pasageri au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa cu ambulanţele, pentru investigaţii, deoarece computerul tomograf de la Tulcea este defect.

Reprezentanţii Poliţiei Transporturi şi ai Căpităniei Sulina au declanşat o investigaţie pentru a afla care au fost cauzele producerii accidentului. Până acum sunt luate în calcul doua ipoteze: neatenţia conducătorului şalupei, care s-ar fi apropiat prea mult de mal, sau o defecţiune tehnică.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii