Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Accident în Constanţa, pe bulevardul Mamaia (galerie foto + video)

ro

03 Feb, 2016 12:43 3127 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, în cazul unui accident rutier. Conform primelor date, un pieton a fost lovit de o maşină.

UPDATE2, ora 13.36:

Oficial de la Poliţia Rutieră:
Astăzi, în jurul orelor 12:32, un bărbat, de 30 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Constanţa, dinspre Delfinariu către Pescărie.
La un moment dat, ajungând în dreptul staţiei Peco Petrom, a efectuat manevra de întoarcere, unde a surprins şi accidentat o femeie, de 48 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure de pe scuar, din partea stângă a conducătorului auto.
 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

 

UPDATE1, ora 14.04:


Din primele informaţii, o femeie care încerca să traverseze bulevardul prin loc nepermis a fost lovită de un autoturism Volkswagen.
 
Imediat, angajații unei benzinării din apropiere au apelat 112 şi au anunţat incidentul. La fața locului au ajuns medicii, care au transportat-o pe femeie la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
Din fericire, medicii spun că rănile nu sunt de natură a-i pune viața în pericol. Poliţiştii continuă ancheta pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea accidentului.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii