Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident în Constanța! (galerie foto)

ro

25 Jun, 2014 20:58 1833 Marime text
Oamenii legii au fost solicitați prin numărul de urgență 112 să se deplaseze la un accident rutier ușor petrecut în municipiul Constanţa pe Şoseaua Mangaliei, numărul 67.

UPDATE:

Constanța City a postat fotografii de la locul accidentului.

Potrivit aceleiași surse, în accident au fost implicate trei autoturisme. Se pare că șoferul unui automobil Chevrolet, o tânără în jurul vârstei de 23-24 de ani, a virat și nu s-a asigurat. Martorii susțin, scrie Constanța City, că fata vorbea la telefonul mobil în timp ce conducea.
În accident au mai fost implicate alte două mașini un Matiz, care se afla în spatele Chevrolet-ului și care a fost prins între acesta și un autovehicul Ford. Nu există victime cu leziuni grave, notează Constanța City.

UPDATE, ora 23.25

Oamenii legii susțin că, în jurul orelor 20.30, B.R.N. (o femeie, de 23 ani, din municipiul Constanţa) a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman, spre Gara CFR, iar in faţa Hotelului Diplomatic din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers şi a neatenţiei în conducere intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de M.I. (un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Constanţa), pe care îl proiectează către înainte, unde intră în coliziune cu un autoturism condus de V.I. (un bărbat, de 33 ani, din municipiul Constanţa), oprit pentru a vira stânga.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a numitului M.I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii