Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav pe Valea Oltului. Opt persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite. Cum s-a petrecut accidentul

ro

22 Jul, 2018 19:12 2363 Marime text
Un accident rutier soldat cu şapte răniţi, printre care şi un copil în vârstă de un an, s-a produs duminică seara la Câineni în judeţul Vâlcea, pe DN 7 Valea Oltului, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit IPJ Vâlcea, cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital.
 
Un autoturism în care se aflau cinci persoane a încercat să depăşească o coloană de maşini într-o curbă fără vizibilitate şi în care depăşirea era interzisă şi a lovit frontal un alt autoturism, în care se aflau alte două persoane, care a fost proiectat peste balustrada de protecţie a drumului.
 
La locul producerii accidentului au intervenit mai multe ambulanţe şi poliţia, iar traficul a fost oprit complet.

UPDATE. Oficial de la INFOTRAFIC 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, la kilometrul 227, în zona localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, două autoturisme au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei depăşiri neregulamentare. Au rezultat în total 8 victime, nu se cunoaşte momentan gravitatea leziunilor. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate.


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii